A szakképesítéssel betölthető munkakörök: Csontozó, Húsaprító, Húselőkészítő, Húsosztályozó, Húsvizsgáló, Hússzeletelő, Kézi csontozó (húsipari), Sertéscsontozó A tanfolyam sikeren befejezése után fejlesztheti tudását és  Intézményünknél kedvezményesen megszerezheti a (34 541 03) Húsipari termékgyártó szakképesítést. Csontozó munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A104) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 01 Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés A képzés

A Csontozó munkás tanfolyam indul Győrben. Jelentkezzen most! bejegyzés először a Felnőttképzés jelent meg.

Felnőttképzés